Mixologikurs/ avancerad bartenderkurs

Stockholm bartenderutbildning, Göteborg bartenderkurser, Malmö mixologi, Bartenderutbildning i Stockholm, Bartenderkurser i Göteborg, Mixologi i Malmö, Uppsala bartendercertifikat, Linköping barträning, Bartenderutbildning i Skåne, Bartenderkurser i Stockholm, Cocktailkunskap i Göteborg, Bartenderutbildning i Göteborg, Mixologikurser i Stockholm, Bartenderutbildning i Malmö, Drinkskola i Göteborg

Mixologikurs/ avancerad bartenderkurs – 1 vecka

Mixologikursen är en exklusiv möjlighet för begåvade bartenders och tidigare elever från Bartender Academy att fördjupa sig i mixologins fascinerande värld. I denna avancerade kurs kommer deltagarna att utforska trender och utvecklingen inom bartenderyrket, från den historiska förbudstiden till dagens moderna cocktailscen.

Under kursens gång kommer deltagarna att:

 1. Utforska Historien: Vi tar dig med på en resa genom tiderna för att förstå hur cocktailkulturen har utvecklats och påverkats av historiska händelser och trender.
 2. Mästra Mixologi: Genom praktiska övningar och experthandledning lär du dig att skapa komplexa och smakrika cocktails som imponerar och inspirerar.
 3. Kreativitet i Cocktails: Upptäck konsten att skapa egna signaturdrinkar och uttrycka din kreativitet genom innovativa cocktailrecept.
 4. Gästupplevelse: Förstå vikten av att erbjuda en minnesvärd gästupplevelse genom service och presentation av cocktails.
 5. Trendspaning: Håll dig uppdaterad med de senaste trenderna inom dryckeskulturen och mixologin, vilket ger dig en konkurrensfördel i branschen.

Mixologikursen är en unik möjlighet att fördjupa din kunskap och utveckla dina färdigheter inom bartenderyrket. Oavsett om du vill ta din karriär till nästa nivå eller helt enkelt uppleva mixologins magi, är detta en kurs som kommer att inspirera och berika din passion för cocktails.

Höjdpunkter

 • Bartenderyrkets Historia: Utforska historien bakom bartenderyrket, från dess rötter till nutid, och förstå hur det har utvecklats över tid.
 • Ingredienser: Få en djupare insikt i de olika ingredienser som används inom mixologin och lär dig att hantera dem på ett skickligt sätt.
 • Hemgjorda Produkter: Skapa dina egna hemgjorda cocktailprodukter och lär dig hur de kan användas för att förbättra dina drinkar.
 • Avancerade Tekniker: Ta dina färdigheter till nästa nivå med avancerade mixologi- och bartendertekniker som imponerar.
 • Cocktailfamiljer: Utforska de olika cocktailfamiljerna och deras karakteristiska drag, vilket ger dig en bredare förståelse för cocktailvariationer.
 • Tiki Cocktails: Dyk in i världen av Tiki-cocktails och lär dig konsten att skapa tropiska smakupplevelser.
 • Kombinera Smaker: Utforska konsten att kombinera olika smaker och skapa cocktails som ger den omtalade ”wow-effekten”.
 • Cocktailtävling: Utmana dig själv genom att delta i en spännande cocktailtävling där du får möjlighet att skapa och presentera dina egna unika cocktailrecept. Få en smak av hur internationella cocktailtävlingar fungerar.

Om Utbildningen

OBS! Denna kurs är inte avsedd för nybörjare. Mixologikursen är utformad speciellt för erfarna bartenders som vill fördjupa sina kunskaper och färdigheter inom mixologi.

Mixologikursen är din väg till att utforska mixologins fascinerande värld. Under kursen kommer du att fördjupa din förståelse för trender och utvecklingen inom bartenderyrket, från förbudstiden till dagens moderna cocktailscen. Denna kurs är en källa till inspiration och utveckling.

Kursinnehåll

 • Bartenderyrkets Historia: Få en djupare förståelse för hur bartenderyrket har utvecklats genom tiderna.
 • Ingredienser: Lär dig att behärska olika ingredienser och använda dem för att skapa enastående cocktails.
 • Hemgjorda Produkter: Skapa dina egna hemlagade cocktailprodukter och förstärk smakerna i dina drinkar.
 • Avancerade Tekniker: Ta dina färdigheter till nästa nivå genom att bemästra avancerade tekniker inom mixologi och bartending.
 • Cocktailfamiljer: Utforska de olika cocktailfamiljerna och deras särpräglade egenskaper.
 • Tiki Cocktails: Lär dig att skapa spännande och tropiska Tiki-cocktails som tar dina gäster på en smakresa.
 • Kombinera Smaker: Upptäck konsten att blanda olika smaker för att skapa cocktails som överraskar och imponerar.
 • Cocktailtävling: Delta i en cocktailtävling där du får chansen att skapa och presentera dina egna originella cocktailrecept och erfara hur internationella cocktailtävlingar fungerar.

Mixologikursen är en unik möjlighet för erfarna bartenders att vidareutveckla sina färdigheter och bli ännu mer framstående inom mixologi och bartenderyrket.

Pris: 4995 SEK

Anmäl dig till bartenderutbildning 2024