Internationell Bartenderkurs​

Stockholm bartenderutbildning, Göteborg bartenderkurser, Malmö mixologi, Bartenderutbildning i Stockholm, Bartenderkurser i Göteborg, Mixologi i Malmö, Uppsala bartendercertifikat, Linköping barträning, Bartenderutbildning i Skåne, Bartenderkurser i Stockholm, Cocktailkunskap i Göteborg, Bartenderutbildning i Göteborg, Mixologikurser i Stockholm, Bartenderutbildning i Malmö, Drinkskola i Göteborg

Internationell Bartenderkurs​ – 3 veckor

Oavsett om du vill påbörja en spännande karriär, tjäna pengar medan du pluggar, reser eller helt enkelt ge dig ut på ditt livs äventyr, kommer vår bartenderkurs hjälpa dig att nå dit – och du kommer ha väldigt roligt under tiden!

JUST NU: Boka vår internationella bartenderkurs, så får du flairkursen helt gratis (värde 4 995 kr)! Det är ett oslagbart erbjudande för att ge dig den extra skicklighet och stil som gör dig till en uppskattad bartender. Sätt igång din resa mot en fantastisk bartenderyrke med oss och förvandla dina drömmar till verklighet!

10995 SEK

Höjdpunkter för vår Internationell Bartenderkurs​

Upptäck vårt mest populära bartenderutbildningsprogram som omfattar fem nyckelmoduler för att förvandla dig till en framstående bartender:

  1. Grundläggande Kunskap: Förvärva en djup förståelse för olika drycker, deras historia och smakprofiler som utgör grunden för din bartendertalang.
  2. Free Pour: Mästra konsten att hälla noggranna proportioner utan mätkärl, vilket är avgörande för att blanda cocktails med precision och stil.
  3. Masterclasses: Delta i våra mästerkurser ledda av branschexperter, där du kommer att utforska avancerade mixologitekniker och de senaste trenderna inom dryckeskulturen.
  4. Barträning: Få praktisk erfarenhet bakom en äkta bar, där du kommer att öva på att skapa olika cocktails, hantera professionell barutrustning och lära dig att erbjuda en enastående kundservice.
  5. Live Bar: Upptäck spänningen och tempot på en riktig bar, där du kommer att servera verkliga kunder och uppleva verklighetens utmaningar och belöningar i bartenderyrket.

Vår bartenderutbildning ger dig de nödvändiga färdigheterna och kunskapen för att utmärka dig inom dryckesbranschen och erbjuda enastående service bakom baren. Kom och upplev våra nyckelmoduler som kommer att förbereda dig för en framgångsrik karriär som bartender.

Om Utbildningen

Vår bartenderutbildning börjar med att du får grundläggande kunskaper om bartenderyrket, inklusive barutrustning, glas, is, fruktskärning och vikten av hygien. Vi sätter tidigt fokus på att utveckla ditt professionella mindset, så att du kan tänka och agera som en erfaren bartender.

Under utbildningen lär du dig att skapa över 70 klassiska och moderna drinkar med riktiga alkoholhaltiga drycker. Varje dag blandar vi drinkar med autentisk sprit. Vi har också teoretiska lektioner om sprit, inklusive provningar, som täcker allt du behöver veta om alkoholhaltiga drycker.

Vi tränar regelbundet på att hälla rätt mängd dryck utan att använda mätkärl (free pouring) och att göra lockande jigger pours. Mixologi är en central del av utbildningen, där du lär dig att balansera smaker och skapa perfekta drinkar.

Vi ökar gradvis tempot under barträningen och har öppet hus-dagar där du kan bjuda in din familj och vänner för att visa upp dina färdigheter. Dessutom besöker vi det exklusiva Carlsberg bryggeriet i Köpenhamn för att fördjupa vår förståelse för drycker.

Ämnen som gästservice, gästpsykologi, alkohollagar, kassahantering och skapandet av egna unika drinkar avslutar de intensiva och roliga tre veckorna.

Efter avslutad bartenderkurs erbjuder vi alla elever möjligheten till praktik under 5 arbetsdagar. Vår unika kursplan utvecklas kontinuerligt för att möta arbetsgivarnas krav och ge våra elever de bästa förutsättningarna för en lyckad karriär.

Bartenderkursens Detaljer

  • Längd: 3 veckor plus praktik
  • Startdatum: Löpande
  • Tider: Måndag-fredag kl. 10.00-16.00
  • Plats: Malmö Bartender Academy, Södra Bulltoftavägen 56, 212 43 Malmö

Inkluderat i Priset

Priset inkluderar allt kursmaterial, en avslutningsmiddag, inträde och rabatter till våra andra kurser.

Ansökan och Behörighet

För att ansöka måste du vara minst 18 år gammal, men du behöver inga specifika förkunskaper.

Examen & Certifikat

För att få godkänt måste du klara minst 75% av proven. Efter avslutad bartenderkurs och ett godkänt slutprov, både praktiskt och teoretiskt, kommer du att tilldelas ett internationellt erkänt Bartender Certifikat, välkänt av krögare och bar-chefer. Vår utbildning har skapat framgångsrika bartendrar som är eftertraktade både i Sverige och internationellt. Vi är stolta över att utbilda bartendrar med hög kompetens och hjälpa dem att hitta attraktiva jobbmöjligheter.

Anmäl dig till bartenderutbildning 2024